TERMENI ȘI CONDIȚII


Acești termeni și condiții („termenii”) guvernează utilizarea („tu” sau „dvs.”) în cadrul site-ului www.naturecan.ro („site-ul web”) și relația dvs. cu:

(i) Naturecan Ltd. al cărui sediu social este la Naturecan Ltd. The Plaza C / O Langtons, Etajul 11, 100 Old Hall Street, Liverpool, Anglia, L3 9QJ.

(„noi”, „ai noștri” sau „noi”). Vă rugăm să le citiți cu atenție, deoarece acestea vă afectează drepturile și datoriile conform legislației. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu accesați și nici să utilizați site-ul Web. Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.

1. Acord

Utilizând site-ul web, sunteți de acord să respectați acești Termeni.

2. Modificări

Ne rezervăm dreptul la:

Actualizarea cestor termeni din când în când și orice modificare va fi notificată printr-un anunț adecvat pe site-ul Web.

Este responsabilitatea dvs. să verificați dacă există astfel de modificări.

Modificările se vor aplica utilizării site-ului Web după ce a fost dat un astfel de anunț. Dacă nu doriți să acceptați noii Termeni, nu trebuie să folosiți site-ul.

Dacă continuați să utilizați site-ul web după data intrării în vigoare a modificării, utilizarea site-ului indică acordul dvs. de a fi obligat de noii termeni; și modificarea sau retragerea, temporară sau definitivă a acestui site Web și a materialului conținut în interiorul (sau oricărei părți) fără notificarea dvs. și fără confirmare, nu ne face responsabili de nicio modificare sau retragere a site-ului sau a conținutului acestuia.

3. Înregistrare

Garantăm că:

Produsele achiziționate pe acest site sunt destinate exclusiv uzului intern și nu sunt destinate revânzării. Ne veți anunța imediat despre orice modificare a informațiilor personale prin e-mail-ul reprezentanților serviciului nostru clienți la:

support-ie@naturecan.com

4. Politica de confidențialitate

Vom trata toate informațiile dvs. personale ca fiind confidențiale și le vom folosi doar în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Când faceți cumpărăturile pe acest site web, vă rugăm să introduceți detalii personale pentru ca noi să vă identificăm, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, cardul de credit sau alte informații de plată. Confirmăm că aceste informații vor fi deținute de noi în conformitate cu înregistrarea pe care o avem la biroul comisarului de date.

5. Protejarea securității

Pentru a fi siguri că, cardul dvs. de credit, debit sau de cumpărături nu este utilizat fără consimțământul dvs., vom valida numele, adresa și alte informații personale furnizate de dvs. în timpul procesului de comandă în baza datelor terțe adecvate.

Ne asumăm foarte serios riscul de fraudă pe internet. Odată cu creșterea volumului tranzacțiilor frauduloase cu carduri de credit, depunem toate eforturile pentru a asigura verificarea completă a tuturor comenzilor folosind informațiile deja furnizate. Există posibilitatea să vă contactăm pentru a efectua verificări suplimentare de securitate și vă solicităm cooperarea pentru a ne putea asigura. Nu vom tolera tranzacțiile frauduloase și astfel de tranzacții vor fi raportate autorităților competente.

Acceptând acești termeni și condiții, ne dați acordul pentru efectuarea acestor verificări.

În efectuarea acestor verificări, informațiile personale furnizate de dvs. pot fi dezvăluite unei agenții de referință de credit, care poate păstra o evidență a informațiilor respective. Puteți fi siguri că acest lucru este realizat numai pentru a confirma identitatea dvs. și că nu se efectuează o verificare de credit și că ratingul dvs. de credit nu va fi afectat. Toate informațiile furnizate de dvs. vor fi tratate în siguranță și strictă conformitate cu Legea privind protecția datelor din 1998.

6. Conformitate

Site-ul web poate fi utilizat doar în scopuri legale și în mod legal. Sunteți de acord să respectați toate legile, statutele și reglementările aplicabile cu privire la site-ul Web și utilizarea acestuia. Sunteți de acord să nu încărcați sau să transmiteți prin intermediul site-ului Web:

Orice viruși de calculator sau orice altceva conceput pentru a interfera, întrerupe sau perturba procedurile normale de operare ale unui computer; și orice material care este defăimător, ofensator sau cu caracter obscen.

7. Indemnizație

Sunteți de acord să vă despăgubiți pe deplin, să ne apărați și să ne considerați, și ofițerii, directorii, angajații și furnizorii noștri, inofensivi imediat la cerere, din și împotriva tuturor pretențiilor, pierderilor, costurilor și cheltuielilor, inclusiv onorariile legale rezonabile, care rezultă din orice încălcare a acestor Termeni de către dvs. sau orice alte obligații care decurg din utilizarea dvs. de acest site sau de către orice altă persoană care accesează site-ul utilizând informațiile dvs. personale.

8. Linkuri de la terți

Ca o comoditate pentru clienții noștri, site-ul web poate include link-uri către alte site-uri sau materiale care nu sunt sub controlul nostru. Pentru informația dvs., nu suntem responsabili pentru astfel de site-uri sau materiale și nici nu le examinăm sau nu le aprobăm. Nu vom fi responsabili, direct sau indirect, pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri web, nici pentru orice daune, pierderi sau infracțiuni cauzate sau presupuse a fi cauzate în legătură cu, de utilizarea sau de o astfel de publicitate, conținut, produse, materiale sau servicii disponibile pe astfel de site-uri sau resurse externe.

9. Comenzi

Toate comenzile sunt supuse acceptării și disponibilității. Dacă mărfurile comandate nu sunt disponibile, veți fi anunțat prin e-mail (sau prin alte mijloace, dacă nu a fost furnizată o adresă de e-mail) și veți avea opțiunea fie să așteptați până când articolul este disponibil din stoc, fie să anulați comanda dumneavoastră.

Orice comenzi plasate de dvs. vor fi tratate ca o ofertă pentru achiziționarea de bunuri sau servicii de la noi și avem dreptul de a respinge astfel de oferte în orice moment. Dvs. recunoașteți că orice confirmare automatizată a comenzii dvs. pe care o puteți primi de la noi nu va echivala cu acceptarea ofertei noastre de a cumpăra bunuri sau servicii publicitate pe site-ul Web. Încheierea unui contract între dvs. și noi va avea loc atunci când (i) vă debităm creditul, cardul de debit sau contul PayPal sau (ii) expediem marfa către dvs. sau începem serviciile, oricare dintre acestea este ultimul.

Vom lua toate măsurile rezonabile, în măsura în care este în puterea noastră să facem acest lucru, pentru a păstra în siguranță detaliile comenzii și plății dvs., dar în absența neglijenței din partea noastră, nu putem fi responsabili pentru nicio pierdere pe care o puteți suferi. dacă un terț obține acces neautorizat la orice date furnizate de dumneavoastră atunci când accesați sau comandați de pe site-ul Web.

Produsele vândute pe site-ul Web nu sunt destinate revânzării sau distribuției. Ne rezervăm dreptul de a anula comenzi și / sau suspenda conturile acolo unde credem că produsele sunt comandate cu încălcarea acestei prevederi.

Vă veți asuma riscul pentru produse odată ce acestea au fost livrate pe adresa de livrare specificată la comandarea produselor. Nu acceptăm nicio răspundere în cazul în care furnizați o adresă de livrare incorectă sau dacă nu colectați produsele de la adresa de livrare specificată.

10. Drepturi de anulare

În cazul în care ați achiziționat bunurile sau serviciile în calitate de consumator (adică pentru uz privat, spre deosebire de utilizarea în afaceri), rețineți că aveți dreptul de a anula orice contract încheiat cu noi în termen de 14 zile din ziua în care ați dobândit deținerea fizică a bunurilor.

Dacă doriți să anulați un contract în conformitate cu această clauză, consultați politica noastră de returnări.

11. Preț și plată

Toate prețurile afișate includ TVA (acolo unde este cazul) și sunt corecte la momentul introducerii în sistem. Ne rezervăm totuși dreptul de a modifica prețurile în orice moment, fără să anunțăm acest lucru.

Comenzile cu o adresă de livrare în afara Regatului Unit pot fi supuse unor taxe de import (inclusiv TVA) care sunt percepute odată ce livrarea ajunge în țara dvs. de destinație. Orice astfel de taxe suplimentare trebuie să fie suportate de dvs. Ar trebui să rețineți că politicile și practicile vamale variază mult de la o țară la alta. Vă recomandăm să contactați biroul vamal local pentru informații.

Vă rugăm să rețineți că la expedierea mărfurilor din afara Regatului Unit, livrările transfrontaliere pot fi supuse deschiderii și inspecției de către autoritățile vamale. În ceea ce privește toate mărfurile expediate către o adresă din afara Regatului Unit, sunteți considerat importatorul mărfurilor și, prin urmare, trebuie să respectați toate legile și reglementările țării în care sunt livrate mărfurile.

Plata se poate face prin orice card de credit sau debit sau prin contul PayPal. Plata va fi debitată din contul dvs. înainte de expedierea bunului dvs. sau de furnizarea serviciului către dvs. Dacă plata va fi efectuată prin intermediul unui card de credit, o valoare de preautorizare de 0,01 GBP va fi păstrată contra cardului până când emitentul cardului validează plata.

În cazul puțin probabil ca prețul afișat pe pagina de checkout să fie greșit și să descoperim acest lucru înainte de a accepta comanda în conformitate cu clauza 9, nu suntem obligați să vă vindem mărfurile la prețul indicat. Încercăm mereu să ne asigurăm că prețurile mărfurilor afișate pe site-ul nostru web sunt corecte, dar, ocazional, pot apărea erori autentice. Dacă descoperim o eroare în prețul mărfurilor pe care le-ați comandat, vă vom anunța cât mai curând posibil și vă vom oferi opțiunea de a confirma comanda dvs. la prețul corect sau de a o anula. Dacă anulați comanda și ați plătit deja mărfurile, veți primi o rambursare completă.

Confirmați faptul că, contul de credit, card de debit sau PayPal utilizat este al dvs. Toți deținătorii de carduri de credit / debit sunt supuși verificărilor de validare și autorizării de către emitentul cardului. În cazul în care emitentul cardului dvs. de plată refuză sau nu, din orice motiv, ne autorizează plata către noi, nu vom fi răspunzători față de dvs. pentru nicio întârziere sau neprezentare.

În cazul în care plata cu cardul de credit sau de debit nu este procesată cu succes din orice motiv, ne rezervăm dreptul de a reintenta procesarea plății. Vă vom oferi o notificare de cel puțin 48 de ore înainte de orice încercare nouă de a procesa plata, trimițând un e-mail la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o. Dacă nu doriți ca noi să încercăm din nou să prelucrăm plata, trebuie să anulați comanda dvs. în termen de 48 de ore de la trimiterea acestui e-mail.

Puteți utiliza un singur cod de reducere pentru fiecare comandă. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau anula orice ordine în care adăugați mai multe coduri de reducere la coș.

Vă permitem să utilizați coduri de reducere strict în termenii și condițiile pentru care au fost eliberați, care, printre altele, pot include termeni referitori la eligibilitatea dvs. de a le utiliza și o valoare maximă a comenzii.

Vă rugăm să vă familiarizați cu acești termeni și condiții înainte de a efectua o comandă, deoarece ne rezervăm dreptul de a respinge sau anula orice comandă care nu respectă acești termeni, chiar dacă cardul dvs. de credit sau debit a fost taxat. Dacă există o inconsecvență între termenii și condițiile în care au fost emise codurile de reducere și acești termeni și condiții, vom lua în considerare termenii și condițiile codului de reducere. O copie a termenilor și condițiilor codului de reducere poate fi obținută prin corespondență sau prin telefon de la echipa noastră de servicii pentru clienți.

12. Eligibilitate la achiziție

Pentru a fi eligibil de a cumpăra bunuri de pe acest site Web și a încheia în mod legal contracte pe acest site în conformitate cu legislația engleză, trebuie să:

Demonstrați că aveți vârsta de 18 ani sau mai mult și să ne autorizați să transmitem informații (inclusiv informații actualizate) pentru a obține informații de la terți, inclusiv, dar fără a se limita la, numerele de card de debit sau de credit, rapoarte de credit pentru a vă autentifica identitatea, pentru a valida cardul dvs. de credit, pentru a obține o autorizație inițială pentru cardul de credit și pentru a autoriza tranzacții de achiziție individuale.

13. Proprietate intelectuală

Conținutul site-ului Web este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale, baze de date și alte drepturi de proprietate intelectuală și recunoașteți că materialul și conținutul furnizat ca parte a site-ului Web vor rămâne la noi sau la autoritățile noastre de licență.

Puteți prelua și afișa conținutul site-ului Web pe ecranul computerului, stoca acest conținut în formă electronică pe disc (dar nu orice server sau alt dispozitiv de stocare conectat la o rețea) sau puteți imprima o copie a acestui conținut pentru propriul dvs. uz, care nu are utilizare comercială, cu condiția să păstrați intacte toate drepturile de autor și avizele de proprietate. Nu puteți reproduce altfel, modifica, copia sau distribui sau utiliza în scop comercial orice material sau conținut de pe site-ul Web.

14. Limitarea răspunderii

În pofida oricărei alte prevederi din Termeni:

Site-ul Web este furnizat pe baza „așa cum este” și „la fel de disponibil” fără nici o reprezentare sau aprobare făcută și nu facem garanții, expres sau implicit, în legătură cu acesta și utilizarea acestuia. Dvs. recunoașteți că nu putem garanta și nu putem fi responsabili pentru securitatea sau confidențialitatea site-ului Web și pentru orice informații furnizate de dvs. Trebuie să suportați riscul asociat utilizării internetului.

Deși vom încerca să ne asigurăm că materialele incluse pe site-ul web sunt corecte, de bună reputație și de înaltă calitate, nu putem accepta responsabilitatea dacă nu este cazul. Nu vom fi răspunzători pentru eventualele erori sau omisiuni sau pentru rezultatele obținute din utilizarea acestor informații sau pentru orice probleme tehnice pe care le puteți întâmpina cu site-ul. Dacă suntem informați despre inexactități din materialul de pe site-ul web, vom încerca să remediem acest lucru cât de curând putem în mod rezonabil.

În special, respingem toate datoriile în legătură cu următoarele:

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, sunteți de acord că nu vom fi răspunzători de dvs. sau de oricare terță parte pentru daune cauzale sau incidentale (ambele condiții includ, fără limitare, pierderea economică pură, pierderea profitului, pierderea afacerii , pierderea economiilor anticipate, cheltuieli irosite, pierderea confidențialității și pierderea datelor) sau orice alte daune indirecte, speciale sau punitive, care apar din sau sunt legate de site-ul Web.

15. Îndepărtarea

Dacă orice parte a Termenilor este considerată ilegală, nulă sau din orice motiv neaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separată din acești Termeni și nu va afecta valabilitatea și executarea oricăror dispoziții rămase ai Termenilor.

16. Renunțare

Nicio renunțare de la noi nu poate fi interpretată ca o renunțare la orice încălcare procedivă sau succesivă a vreunei dispoziții.

17. Acord complet

Acești Termeni constituie întreaga bază a oricărui acord încheiat între dvs. și noi.

18. Drept și jurisdicție

Acești termeni sunt reglementați și interpretați în conformitate cu legile Angliei și Țării Galilor și orice litigiu va fi decis numai de instanțele engleze.

19. Recenzii

Dacă trimiteți o recenzie, ne acordați un drept neexclusiv, fără impedimente, perpetuu, irevocabil și complet subautorizat de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate din, distribui și afișa un astfel de conținut în întreaga lume în orice mass-media.

Dacă acordați www.naturecan.ie și sublicențiatelor sale dreptul de a utiliza numele pe care îl trimiteți în legătură cu un astfel de conținut, compania îl va folosi.

Sunteți de acord să renunțați la dreptul dvs. de a fi identificat ca autor al unui astfel de conținut și la dreptul dvs. de a vă opune tratamentului derogator al unui astfel de conținut.

Sunteți de acord să efectuați toate actele suplimentare necesare pentru a perfecționa oricare dintre drepturile de mai sus acordate de dvs. către www.naturecan.ie, inclusiv executarea faptelor și a documentelor, la solicitarea www.naturecan.ie.

Dvs. reprezentați și garantați că dețineți sau controlați altfel toate drepturile asupra conținutului pe care îl postați; că, la data la care conținutul sau materialul este trimis la www.naturecan.ie.

20. Competiții

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni fără notificare din când în când. Aceste reguli vor fi considerate aplicabile pentru fiecare competiție, cu excepția cazului în care o instrucțiune specifică într-o competiție nu prevede altfel.

La intrarea în competiție, participanții vor fi considerați că au citit și înțeles acești Termeni și vor fi obligați de aceștia. Toate deciziile noastre vor fi finale și obligatorii și nu va fi luată nicio corespondență.

Orice persoană care este un angajat sau un membru al familiei imediate al unui angajat al Naturecan Ltd. sau orice altă persoană care este direct conectată la organizarea unei anumite competiții este neeligibilă să participe.

Toți participanții trebuie să aibă vârsta de 18 ani sau peste, cu excepția cazului în care este specificată sau implicată o altă restricție de vârstă. Participanții ar trebui, dacă au sub 18 ani, să obțină permisiunea în prealabil de la părintele sau tutorele lor.

Toate înscrierile trebuie primite până la data de închidere specificată în concurs. Cererile vor fi înscrise la depunere. Nu se va asuma nicio responsabilitate pentru aplicațiile care sunt direcționate greșit, pierdute din motive tehnice sau de altă natură sau primite după data de încheiere.

Ne rezervăm dreptul absolut de a descalifica, fără notificare, orice participare la o competiție pentru care considerăm că s-au folosit mijloace tehnice improprii pentru a intra în consurs și / sau credem că este frauduloasă.

Participanții sunt responsabili pentru costurile lor de acces la rețelele de calculatoare.

Nu vom fi răspunzători sau ne vom accepta nicio responsabilitate pentru: (i) nerespectarea de către câștigător sau a oricărui participant de a respecta acești termeni și condiții; (ii) orice perturbare, întârziere sau administrare greșită a intrărilor; sau (iii) orice eșec al serverului, sistemului sau rețelei, funcționarea defectuoasă sau inaccesibilitatea.

Vom fi promotorul tuturor competițiilor care fac obiectul acestor termeni și condiții, dacă nu se prevede altfel.

20.1 Premii

Dacă din orice motiv un premiu publicitar nu este disponibil, ne rezervăm dreptul la discreția noastră absolută de a înlocui un premiu similar cu o valoare echivalentă sau mai mare.

Doar un premiu va fi acordat pe gospodărie.

Nu va exista numerar sau altă alternativă la premiul oferit, iar premiile nu sunt transferabile.

20.2 Notificare

Numele câștigătorului va fi selectat într-o remiză aleatorie, după data de închidere, din toate aplicațiile valide primite.

Câștigătorul unui premiu va fi anunțat în termen de 28 de zile de la constatarea câștigătorului.

Vă rugăm să acordați 28 de zile pentru livrarea tuturor premiilor.

Dacă câștigătorul unei competiții nu poate primi un premiu din orice motiv sau dacă câștigătorul nu poate fi înștiințat după ce s-au făcut eforturi rezonabile, atunci putem dispune de acest premiu, după cum considerăm potrivit, fără nici o răspundere pentru câștigător pentru că a făcut acest lucru .

Pentru fiecare competiție, un singur premiu va fi acordat pentru fiecare participant / adresă de e-mail. Numele câștigătorilor vor fi disponibile la cerere.

Numele câștigătorilor pot fi publicate pe site-ul nostru web și / sau pe Facebook, Twitter sau orice altă platformă de socializare.

20.3 Reclamarea premiilor

Premiile / biletele la concurs pot fi restricționate la anumite perioade ale anului și cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate premiile trebuie luate în termen de șase luni de la data tragerii la concurs.

În cazul în care premiile sunt furnizate de o terță parte, câștigătorul va fi obligat să completeze toate rezervările corespunzătoare sau aplicabile sau alte formalități directe cu acești furnizori. Nu vom avea nicio responsabilitate pentru actele / implicațiile altor persoane sau companii.

21 Oferte / Reduceri

Site / Reduceri pentru articol selectat

Reducere aplicată la coș, cu excepția cadourilor gratuite și a altor obiecte promoționale. Valoarea și procentul maxim al reducerilor vor varia în funcție de promoție.

Reduceri la nivel egal

Reducere acordată atunci când sunt îndeplinite cerințele ofertei. Valoarea și procentul maxim al reducerilor vor varia în funcție de promoție.

Valoarea reducerilor

Procentul de reduceri scade periodic în timp, după cum s-a menționat. Valoarea și procentul maxim al reducerilor vor varia în funcție de promoție.

Prețul precedent / actual

Reducere aplicată automat produselor, așa cum arată paginile produselor. În unele cazuri, prețurile Was / Now se pot grupa cu un cod de ofertă, însă acest lucru depinde de promoție.

Cadouri gratis

Cadoul (rile) este / sunt adăugat(e) automat la coș atunci când sunt îndeplinite cerințele ofertei. În unele cazuri, cadourile trebuie adăugate manual la coș, astfel încât să fie furnizate informații suplimentare.

Livrare gratuită

Aplicat la finalizare, reducerea va fi egală cu costurile specifice de livrare ale țării. Transportul în alte țări poate suporta în continuare o taxă. „Livrare gratuită în Marea Britanie” se referă numai la Marea Britanie continentală și exclude Irlanda de Nord.

Achiziționarea multiplă

Reducerea se aplică celui mai ieftin articol din coș care îndeplinește cerințele promoționale.

Excepţii

Tichetele cadou și alte articole specificate sunt exceptate de la reducere. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând lista produselor scutite. Se poate aplica un singur cod de reducere pe coș.